0 komentara 9

Jutarnji

Jučer nešto razmišljam kako se u biti ne volim. Razmišljam da uradim neki gest ljubavi prema sebi, al ne znam koji. Zato ima neko drugi ko voli provodit vrime na meni, upravo dok ovo pišem. 😊

Suvereno vlada mojim tijelom. Ne znam šta bi dalje pisao i drhtim upravo. A imao sam na umu još nešto napisat. Pazim da se ne pomjerim, da ne pribudim svoju vladaricu.

Jutros sam popio kavu nakon dugo vremena i baš mi je sjela. Možda opet postanem kavedžija. Dan je tmuran, pravi jesenji. Dolazi vrime kad je lipo zavuć se u kuću. Neka, svako doba ima svoje čari.

Mislim da ću ustat i spustit vladaricu na pod. Tako, pozdrav vam. 🙂

P.S. Ako neko ima recept kako zavolit sebe, nek mi kaže.

P.P.S. Ovo jutro i nije toliko loše. 😊

9 Comments

  1. sinusoida

    I ja imam mačku 😁.. Moj savjet je da napraviš listu stvari koje ne voliš kod sebe i nađeš za svaku tu osobinu nešto pozitivno što iz nje proizilazi. Tipa ja sam tvrdoglava, ali je to sa druge strane upornost…možda zvuči glupo ali djeluje. I svi se mi volimo u suštini, samo smo taj osjećaj zakopali ispod svih drugih slojeva ljubavi. Motiku i kopaj..

  2. Imam ja recept. Sjediš sa svime što mrziš/ne voliš u ili na sebi, dok ne prestaneš imati takva osjećanja. Ispred ogledala, da gledaš sebe u oči ako imaš obraza sebi reći da se ne voliš. 😀

    Šalu na stranu, stvarno, sjedi sa onime što ne voliš u sebi i odluči kako to možeš promijeniti.

Leave a Reply