Paranormalno - Hod po rubu

01.11.2018.

Paranormalno

Fetiš mi je pisati o 'paranormalnim' iskustvima. Paaranormalnim je pod navodnike jer su to normalna iskustva, samo što nisu česta i ne možemo ih lako objasnit. Priča mi drug, njegov drug mu ispriča kako je ima jednu operaciju. I kaže cilu operaciju gleda iz perspektive kao da je on na plafonu, gleda svoje tijelo, doktore, sve. I sve čuja kaže sjeća se svake rečenice koju su izgovorili. I onda u jednom momentu sa strane vidija plavu svjetlost. Kaže svjetlost privlačna nenormalno, djeluje da je predobro u njoj. I on pođe da uđe u nju, kad nešto ga vuče za nogu. I tako on hoće tamo, to ga vuče i u jednom momentu samo ga potpuno povuče i on se probudi.

A iman i jedno svoje koje još nisan opisa. Vi koji me dulje čitate znate za moje iskustvo kad san telepatski komunicira s mačkama i vidija da je u biti sve ljubav, i to, što san opisiva. Ovo je malo drugačije prirode. Jednu večer, zapalili smo bili joint i ja san bija u jakom strahu da će mi se nistagmus pogoršat zbog efekta trave. I tako razmišljan, sidin u kući i cilo vrime mi se prid očima vrte nekakva svjetla (zaklopljene su bile), al ja ih nisan obadava, onako, nisan ih doživljava. I u jednom momentu ja samo odlučin obratit pažnju na ta svjetla, da vidin šta su. I tako ja razmišljan i gledan, prid očima mi jedno svjetlo, bjelkaste boje, vibrira, ono, živo je, nije statično. I tako razmišljan tipa o blogu. I dok razmišljan o njemu to jedno svitlo vibrira, i u momentu kad kliknen tipa, blog, a ja, na blogu piše eto nek bude crystalmeth, samo izroni još jedno svjetlo, klikne, dotakne se s ovvim što cilo vrime vibrira i potone u tamu. Ne mogu reć da je to svijetlo slijedilo moje misli, nego je išlo paralelno s njima, moje misli su u biti bile to svjetlo. I tako opet razmišljam o nečemu, vrti se jedno svjetlo, kad povežen to o čemu razmišljam s nečim drugim, paralelno mojim mislima dolazi drugo svjetlo, klika i tonu u tamu. Bilo mi je jasno šta se dešava, bukvalno san vidija neurone u mozgu kako stvaraju veze.

Kad ovo čovik sve sumira, dođe mu da se zapita šta i di je vid. Ako mogu vidit unutrašnjost mozga ili sebe van svog tijela, vid je očito negdi drugo. I šta je to drugo? Na to neman odgovore, samo znan da postoji. I da je svit fascinantan kad probiješ neke granice uobičajene percepcije. Ali je isto i opasan, kad probiješ te granice.